30/12/08

Darreres instruccions

Aquí tenéis una versión en español


Distingides brossianes,

Estimats brossianencs,

Brossaires tots,

Arriba el dia J hora B (Brossa, Joan Brossa). Ja ho tenim tot a punt? A tots els qui participeu el dia 30 us volem demanar encara (a banda que publiqueu l'entrada ben d'horeta al matí) un parell de cosetes (que un cop numerades surten en 4 punts):

1. Comproveu si apareixeu correctament censats a l'Abloccedari. Qui no, que piuli o xiuli. Feu-nos saber qualsevol esmena que haguem d'introduir al correu brossa (abloccedari@gmail.com) sense fer spam, però.

2. Per facilitar la tasca de reproduir a l'Abloccedari totes les vostres aportacions ens aniria molt bé que ens enviéssiu al correu brossa (abloccedari@gmail.com) el codi HTML de la vostra entrada. És molt fàcil. Quan sou a la pàgina d'edició de l'escrit, hi ha una pestanya que us mostra el codi html en lloc de la visualització del missatge formatat. Copieu tot el text (això és, el codi) i ens l'envieu per correu. Així ens serà molt més senzill poder editar-ne amb rigor totes les imatges, textos, grandàries, colors, matisos, etc.

3. En el mateix correu feu-nos arribar també l'enllaç a l'entrada sobre Brossa del vostre bloc. No volem l'enllaç general del vostre bloc, que ja el tenim, sinó concretament el de l'escrit del dia 30, perquè l'enllaçarem des del Bloc de Brossa. Ja sabeu que podeu copiar l'enllaç posant-vos sobre el títol de l'escrit ja publicat, clicar el botó dret i triar "copia l'enllaç".

4. Tingueu paciència si durant el mateix dia 30 no podem donar l'abast a reproduir tots els missatges al blog: som gairebé 200 i ho anirem incorporant de seguida que puguem.

I posats a repetir verbs, l'equip de l'Abloccedari us agraïm la bona acollida i la ràpida i eficient difusió que heu fet d'aquesta iniciativa. Potser us recordem algú innombrable si us diem que ens omple d'orgull i satisfacció tenir-vos amb nosaltres i que la vostra reacció ha superat qualsevol expectativa, que sou fanàtics i fantàstics, que etc., etc., etc.

En fi, molta brossa (que no pas merda) i fins el 30!

L'equip A(bloccedari)